Distributeur Newland barcode scanning

Scan2ID Distributeur Newland barcodescanners

Scan2ID erkend distributeur Newland

Scan2ID is erkend reseller voor de technisch hoog geavanceerde Newland producten.

Newland is een ervaren producent, die zich al ruim 12 jaar in de dynamische markt beweegt van de AICD technologie, Automatic Identification and Data Capture. Zij ontwerpen en produceren totaaloplossingen voor automatische identificatie en gegevensverzameling, afgestemd op iedere business en branche.

Het Europese hoofdkantoor van Newland is al sinds 2009 van oorsprong gevestigd in Nederland. Dit resulteert in korte lijnen, als het gaat om hardware support voor onze klanten.

Distributeur met uitgebreid assortiment Newland scanners

Als officieel distributeur van Newland, bieden wij een uitgebreid assortiment van technisch hoogwaardige scanners. Zoals 1D (barcode) en 2D (2-dimensionale codes) scanners, handmatige scanners, mobiele computers, interactieve kiosks, health care scanners en OEM scan apparatuur.

Alledaagse handelingen snel en feilloos uitvoeren met Newland scanners

Newland distributeur Scan2ID heeft de technologie van de toonaangevende leverancier Newland volledig geïntegreerd, binnen onze ondersteuning in hardware oplossingen voor onze uiteenlopende klanten. Denk hierbij aan de retail, logistiek en de zorg, sectoren waar nauwkeurigheid en service centraal staan. Alledaagse taken worden met groot gemak snel, feilloos en efficiënt uitgevoerd.

Geavanceerd product- en data management Newland

U wilt zich met uw product- en datamanagement en mobiele communicatie bij bijvoorbeeld bevoorradings- en betalingssystemen, razendsnel aanpassen aan de voortdurende dynamische ontwikkelingen in de markt. De hoog intelligente technologie van Newland hardware zorgt dat u steeds weer één stap voor blijft.

 

Scanning hardware makkelijk online bestellen bij distributeur Newland

De keuze voor welke hardware van Newland uw bedrijfsvoering het beste faciliteert, roept misschien vragen bij u op. Voor ultramoderne totaaloplossingen voor uw geautomatiseerde logistieke processen, denken wij als Newland distributeur graag met uw mee.

Heeft u vragen over hoe u Newland barcodescanners of bijvoorbeeld de combinatie met Scan2ID labelprinters efficiënt inzet binnen uw organisatie of branche? Neem telefonisch contact met ons op.

Via uw eigen Scan2ID account bestelt u gemakkelijk de Newland producten uit ons assortiment, die wij als Newland reseller verkopen.

Distributeur Newland barcodescanners
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Uitchecken