Orderverzamelwagen

Nauwkeurige orderpicking met ergonomische orderverzamelwagen

Nu de markt van online bestellen explosief groeit, zijn distributiecentra en groothandels op zoek naar nauwkeurige ergonomische oplossingen, voor het verzamelen van orders in hun magazijnen. In de gehele markt is er een stijgende vraag naar producten, midden in een tijd waar personeelskrapte aan de orde van de dag is. Dit vraagt om een order verzamel systeem dat snelheid en nauwkeurigheid combineert met gebruikersvriendelijkheid. Zeker in piekperioden zoals Black Friday en de feestdagen in het laatste kwartaal van het jaar.

All-in one mobiele orderverzamelwagen van Scan2ID

In een magazijnomgeving waar medewerkers onder tijdsdruk hun werkzaamheden verrichten, is er kans op fouten en uitval door fysieke belasting. Met onze all-in one mobiele orderverzamelwagens dragen wij bij aan een gebruikersvriendelijke oplossing voor deze uitdaging, waar alle distributeurs, magazijnen en groothandels voor staan.

Deze ergonomisch verantwoorde ID-Picker van Scan2ID is uitgerust met een handige draadloze handscanner. De scanner op de order verzamelwagen heeft een bluetooth bereik van 50 meter. Bovendien bevat de orderpickkar een handige industriële labelprinter en is daarnaast voorzien van een groot touchscreen, waarop alle te verzamelen orders helder en overzichtelijk worden weergegeven. Hiermee wordt ook de kans op menselijke fouten verminderd.

Het gemak van onze orderverzamelwagens

U doet uw medewerkers en uzelf een plezier met onze all-in one oplossing voor orderpicking. Deze multifunctionele lichtgewicht trolley is een onmisbare aanvulling op uw rollend magazijnmateriaal. De orderverzamelwagen realiseert een minimale fysieke belasting door het ontwerp. Bovendien biedt de order verzamelwagen van Scan2ID extra gemak, doordat deze is voorzien van een goede accu welke minimaal 48 uur meegaat.

Stel zelf uw order verzamelwagen samen

Bijkomend voordeel van onze orderverzamelwagens, is dat u deze geheel naar eigen wens kunt samenstellen, voor het verzamelen van orders en transport ervan in uw specifieke branche. De door u benodigde bijkomende randapparatuur is vrij te selecteren en combineren. Bekijk voor alle mogelijkheden onze andere producten. Of neem contact met ons op, zodat onze medewerkers met u mee kunnen denken over een oplossing die bij u past.

is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Uitchecken