Scanner voor Exact voorraadbeheer

Handheld scanners voor gebruik met Exact Voorraadbeheer app

Bent u op zoek naar scanners voor gebruik in combinatie met de Exact Voorraadbeheer app? Scan2id heeft een breed assortiment hardware en wij kunnen u als Exact gebruiker goed adviseren over welke hardware u het beste kunt gebruiken. Ook voor advies over RFID hardware, labelprinters en etiketten bent u bij ons aan het juiste adres.

Kwaliteit & Betrouwbaarheid

Wij selecteren onze hardware zorgvuldig en werken samen met toonaangevende wereldwijde leveranciers, waaronder ZEBRA scanning hardware.

Service & Support

Meer dan 15 jaar ervaring in het vinden en ondersteunen van de juiste Auto-ID en POS hardware-oplossing voor uw onderneming, dankzij persoonlijk aanpak en support.

Het juiste mobiele device

De Exact Online Voorraadbeheer app helpt om op een laagdrempelige manier uw magazijn te digitaliseren. Wij leveren hardware van Zebra die naadloos samenwerkt met de voorraadbeheer app van Exact. Zo kunnen taken als orderpicking en goederenontvangsten, maar ook en tellingen en verplaatsingen moeiteloos uitgevoerd worden.

Handheld barcode scanner voor Exact Voorraadbeheer app

Door gebruik van mobiele hardware minimaliseert u fouten en bespaart u waardevolle tijd. Uiteraard kunt u als gebruiker de voorraadbeheer app van Exact op een smartphone gebruiken, maar in een magazijn- of productieomgeving is een robuust mobiel device een veel slimmere keuze.

Niet alleen scant een barcode scanner veel nauwkeurig dan een smartphone, ook zijn deze devices speciaal ontwikkeld voor industrieel gebruik en veelal stof- en waterdicht en bestand tegen stoot- en valschade.

Zebra scanner voor gebruik met de Exact Voorraadbeheer app

Scanner nodig voor Exact Voorraadbeheer?

+31 (0)85 - 864 00 64

Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Of stuur een bericht via het onderstaande formulier.