Software & Drivers

Configuratie software

Een slimme set-up van uw barcodescanner is essentieel voor een vlotte dagelijkse werking. Onze producten zijn compatibel met slimme configuratiesoftware om een ​​snelle installatie en soepele firmware-upgrades te garanderen.

EasySet

EasySet is de masterconfiguratiesoftware van Newland voor geselecteerde handscanners, stationaire scanners en OEM-scanengines.

NsSet

Exclusief voor onze industriële HR42- en NVH300-series, is deze configuratietool gebouwd om te gedijen in ruige scansituaties.


Beheer van mobiele apparaten

Het bedrijf van vandaag is nog nooit zo mobiel geweest. Daarom hebben we Ndevor by Newland gemaakt, onze eigen Mobile Device Management Software. Deze gratis softwaretool geeft uw medewerkers alles wat ze nodig hebben om betere zakelijke beslissingen te nemen, waar ze ook zijn.

Ndevor by Newland

Een gedurfde software voor apparaatbeheer om al uw apparaten vanaf één centrale locatie te beheren. Dat betekent nieuwe manieren om u te helpen uw bedrijfsactiviteiten te verbeteren.


Drivers

Vind het juiste stuurprogramma voor uw Newland-apparaat.

UFCOM

UFCOM is het USB-COM-stuurprogramma en compatibel met de meeste Newland-scanners.

OPOS

OPOS is compatibel met Microsoft Windows en helpt bij eenvoudige scannerintegratie.

JPOS

JPOS is een JAVApos-stuurprogramma en werkt met Microsoft Windows met Java.


Newland Exclusives

Toegang tot aanvullende documentatie voor geselecteerde Newland-apparaten.

Acuscan

Bereik meesterlijke precisie met Acuscan-keuzelijsttechnologie voor geselecteerde Newland-apparaten. Deze oplossing biedt nieuwe niveaus van nauwkeurigheid en productiviteit wanneer barcodes extreem dicht bij elkaar worden gepresenteerd.

EasyConnect

Onze EasyConnect-applicatie helpt bij het overbruggen van gegevensoverdracht tussen bluetooth-scanners en mobiele Android-apparaten. Lees meer over de installatie, het proces en de compatibiliteit met Newland Android-apparaten in de gebruikershandleiding.